One hour after midnight
Добре дошли в света на магията! Потопете се в свят на магически създания, какъвто можеш да бъдеш и ТИ! Регистрирай се и се присъедини към нас!

Екипа!
One hour after midnight
Добре дошли в света на магията! Потопете се в свят на магически създания, какъвто можеш да бъдеш и ТИ! Регистрирай се и се присъедини към нас!

Екипа!
One hour after midnight
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One hour after midnight

~Õne hour after midnight RPG~

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Вашите банери - тук !
Високите скали I_icon_minitimeНед Ное 13, 2011 12:18 pm by Constantine

» Парк "Фелисити"
Високите скали I_icon_minitimeВто Сеп 27, 2011 6:57 am by Настя

» Търся си брат/сестра
Високите скали I_icon_minitimeПон Сеп 26, 2011 7:02 pm by Настя

» Някой за РП
Високите скали I_icon_minitimeНед Сеп 25, 2011 6:36 am by Constantine

» Cassie Blake
Високите скали I_icon_minitimeСъб Сеп 24, 2011 11:27 am by Magnus Bane

» Преди 3 години; Домът на Магнус Бейн
Високите скали I_icon_minitimeСъб Сеп 24, 2011 11:23 am by Magnus Bane

» Кабинета по Руски и литература
Високите скали I_icon_minitimeСъб Сеп 24, 2011 10:38 am by Настя

»  Опиши настроението си с гифче
Високите скали I_icon_minitimeСъб Сеп 24, 2011 9:50 am by Настя

» Имението на Настя
Високите скали I_icon_minitimeСъб Сеп 24, 2011 9:48 am by Настя

Top posters
Magnus Bane
Високите скали I_vote_lcapВисоките скали I_voting_barВисоките скали I_vote_rcap 
Angela Melrose
Eric Nortman
Настя
Aria Montgomery
Elliеnor Grace Pearce♥
Себастиян Дивайн
Isabella
Constantine
Daniell Fray.

Високите скали

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Angela Melrose
Admin
Angela Melrose

Брой мнения : 48

Роул Плей!
Най-важното за героя!:

Високите скали Empty
ПисанеЗаглавие: Високите скали   Високите скали I_icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 4:04 pm

Високите скали Tumblr_lrwycwbN7S1qk2i4fo1_500
Върнете се в началото Go down
Angela Melrose
Admin
Angela Melrose

Роул Плей!
Най-важното за героя!:

Високите скали Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Високите скали   Високите скали I_icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 8:56 pm

Обикновено не обичах нощем да излизам от Института освен ако не е
прекалено наложително,защото или ме мързеше или просто ми бе неприятно
въпреки че това бе единственото време в което можех да съм себе си без
да се тревожа че някое същество ще ме забележи. Облякох се с къс
панталон и потник,руните ми бяха прекалено много,скоро не бях ги
използвала в битки. Излязох от института и веднага се сетих за
Магнус,сигурно вихреше поредният купон,но сега не ми бе до купони.
запалих една цигара и тръгнах пеша,нещо необичайно за мен,извън
границите на градът. Звездите светеха толкова силно,осветяваха всяка
една прогорила кожата ми руна,намръщих се и отместих поглед от едната си
ръка. Стигнах до любимата ми скали,където по надолу се чуваше звукът на ромолящата вода от водопадчето . Настаних се накрая на скалата и се загледах надолу към нищото. Чух звуци зад себе си,но не се обърнах както обикновено. Ангелсаката ми кама бе под ръка,а кое ли същество би дръзнало сега да нарушава спокойствието на един ловец?
- Сядай. Така и така си тук няма връщане назад. - казах щом усетих ускорението на пусла. Бе вампир.
- Как се казваш сладурче? - попитах изгасвайки цигарата си.
Aria Montgomery
Admin
Aria Montgomery

Брой мнения : 34
Местожителство : ...

Роул Плей!
Най-важното за героя!:

Високите скали Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Високите скали   Високите скали I_icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 9:11 pm

Разхождах се из града, когато видях любимите и скали... и морето. Казчих се най-отгоре и продължих да се разхождам. Стъпвах по скалата, когато попаднах на момиче. В гръб можеше да се види само облеклото й и косата й, както и цигаата която държеше в ръката си. Отидох до нея. Бавно, та почти не се чуваше, Но тя ме усети когато се обърна светкавично към мен. Подскочих леко а тя започва да ме нарича с лиготийките от рода на "Сласурче" и "Кифличке". Не съм й сладуче!
- Като за начало, може да не ме наричаш сладурче - усмихнах се - и се казвам Ариа, Ариа Монтгомъри! - казах като дори не си и направих труда да се здрависаме!
Angela Melrose
Admin
Angela Melrose

Роул Плей!
Най-важното за героя!:

Високите скали Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Високите скали   Високите скали I_icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 9:19 pm

- Като за начало,сладурче,май не бива да говориш така на един ловец и то точно когато не е в настроение. - смигнах й и извадих нова цигара. Набързо запалих и си дръпнах.
- Няма да се извинявам за държанието си. Приятно ми е,аз съм Анджела. - казах просто и ясно,а след това я стрелнах с поглед. Звездите огряха някой от руните ми,а другите блестяха,макар че точно в момента нямах нужда от тях.
- Какво правиш тук сама? Представи си че има нещо доста по-опасно от мен и в доста по-лошо настроение. - продължих да мърморя със същия тих,но много уверен тон. От мен не можеше да се очаква мило държание. Все пак точно нейният вид се бе обединил срещу нашият вид,опитвайки се отново и отново да ни премахнат,но докато ги има ще ни има и нас -ловците. Не всички вампири бяха като онези убили родителите ми,но все пак винаги имах едно на ум.
- Зарежи.. разкажи ми за себе си ако желаеш.
Sponsored content

Високите скали Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Високите скали   Високите скали I_icon_minitime

Високите скали
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
One hour after midnight :: Градът :: Около градът-
Идете на: